Rezervujte si stôl zadarmo, pohodlne
a spoľahlivo z Restu.sk
Slovak pub je unikátny tým, že má vlastnú biofarmu. Z farmárskych produktov potom kuchári pripravujú čerstvé pochúťky, ktoré vám servírujeme v Slovak pube. Okrem toho tam farmári pečú aj domáci chleba či koláče ako babičky. To všetko u nás môžete ochutnať, či vybrať sa priamo na farmu, ktorá sa nachádza 25 km od Bratislavy.
Slovak pub má ako jeden z mála na Slovensku, vlastnú sudovňu v tehlovej pivnici v suteréne. Sudové pivo skladujeme pri teplotu -8°C. Potom už je len mierne dochladzované. Sudovňa je naše tajomstvo, prečo je naše pivo také dobré. Navyše neprichádza do styku s kyslíkom a zabraňuje sa jeho zvetrávaniu. To má pozitívny vplyv na jeho kvalitu a trvanlivosť.
1. Slovak pub bude najneskôr od augusta 2020 používať výhradne vajcia pochádzajúce z bezklietkových chovov. Tento záväzok sa týka celých vajec, tekutých ako aj sušených vajec, a prísadových vajec vo výrobkoch vlastných značiek, pričom sa vzťahuje na všetky vlastné ako aj licencované prevádzky. Tento záväzok bude zároveň zverejnený na webových stránkach 1. Slovak pubu.
Slovak pub je nielen jedným z najstarších a najväčších pubov v Bratislave, ale aj jedným z najpopulárnejších. Za svoju 20-ročnú históriu sa stal obľúbeným miestom slovenskej mládeže a zároveň turistickým fenoménom. Ak hľadáte niečo neformálne s príjemnou atmosférou priamo v srdci Bratislavy, u nás v Slovak pube ste na správnej adrese. Môžete sem s priateľmi zaskočiť len tak na naše domáce remeselné pivo alebo si dopriať pokrmy tradičnej slovenskej kuchyne. Slovak pub je lákadlom pre bratislavských študentov, kde radi usporiadavajú svoje krúžkovice a stretnutia. Podnik je rozdelený do 11 miestností na dvoch poschodiach, z ktorých každá je ladená do iného obdobia histórie Slovenska.
Slovak pub je unikátny aj tým, že vlastní svoj vlastný pivovar a svoju vlastnú hospodársku farmu - Biofarmu. Z farmárskych produktov vám potom kuchári pripravujú čerstvé pochúťky, o
ktorých kvalite niet pochýb. Domáci chlieb, bochníky, ovčí syr a žinčicu môžete
ochutnať v Slovak pube a aj priamo na Biofarme.
V remeselnom pivovare naši sládkovia varia Kláštorný ležiak
11°- nepasterizovaný svetlý ležiak plzenského typu a pre študentov
Dobré pivko 9° - nepasterizovaný svetlý ležiak y tých najkvalitnejších
surovín chmelený pooraným žateckým červeňákom s nízkym
percentom alkoholu a priaznivou študentskou cenou. Daj Boh šťastia!
Každý deň máme pre vás pripravené tratdičné slovenské jedlá za výhodné ceny.
V našej ponuke nájdete množstvo čerstvých rýdzo slovenských pokrmov a nápojov.
Rezervovať stôl si môžete osobne alebo na telefónnom čísle:
00421 917 629 221.
Rezervácie nad 20 osôb:
slovakpub@slovakpub.sk
Rezervovať stôl je možné najneskôr na 18:00. Po 18:00 nie je možná rezervácia a radi Vás privítame bez rezervácie.
Rezervácia